Strømpeforing

Hos HDJ Kloak og Entreprenør er vi specialister i strømpeforing. Vi er et kloak- og entreprenørfirma i Odense, der har mange års erfaring i branchen. Derfor finder vi altid den bedste - og mest målrettede løsning til dig, som har problemer med din kloak eller rør. Vi tilbyder strømpeforing på Fyn - og har især mange opgaver  i Tommerup, Glamsbjerg, Assens, Nr.Lyndelse, Årslev og Aarup.

HDJ Kloak og Entreprenør tilbyder strømpeforing af slidte eller beskadigede faldstammer og kloakledninger. Ved at benytte denne metode kan du forlænge dine nedslidte rørs levetid - og undgå nye problemer i fremtiden.

Fremgangsmåde

Ved strømpeforing skaber vi et nyt rør, der bliver placeret inde i det gamle rør. Dette sker ved hjælp af en særlig slange og filtpose, som er specialdesignet. Denne teknik hjælper den defekte kloak med at blive funktionel igen og virke helt upåklageligt. Derudover vil dine kloakker også opnå en større beskyttelse mod skadedyr og trærødder.

Fokus på topkvalitet

Hos HDJ Kloak og Entreprenør lægger vi vægt på at lave et godt stykke arbejde. Vi ønsker også en god og grundig dialog gennem hele forløbet. Derfor er alle vores medarbejdere yderst kompetente og dygtige - med fokus på topkvalitet. Vi giver dig de bedste resultater.

Har du brug for hjælp til strømpeforing af din ejendom?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vi kører både til privat- og erhvervskunder - og hjælper med strømpeforing i Odense, Tommerup og på resten af Fyn.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os her.

TOP