Om HDJ Kloak og Entreprenør

Vi er et kloak og entreprenørfirma, der har fokus på god service og høj kvalitet. HDJ Kloak og Entreprenør er en fusion af de to firmaer - Kloakfirma Dahl og Højfyns Kloakservice, der begge har mange års erfaring og dygtige medarbejdere med føling for kundens ønsker.

Jesper Nielsen fra det tidligere Kloakfirma Dahl og Lars Jacobsen fra det tidligere Højfyns Kloakservice har begge dygtiggjort sig gennem mange år og har høj faglighed - der sammen sikrer kvalitet og god service på hele Fyn.

Vi tilbyder kloakering, entreprenørarbejde og betonskæring i Odense, Tommerup, Glamsbjerg, Assens og på resten af Fyn. Vi løser opgaver for privatpersoner såvel som boligforeninger og virksomheder, der ønsker høj kvalitet og holdbare løsninger.

Fornuftige
priser

HDJ Kloak og Entreprenør er din pålidelige samarbejdspartner uanset om det gælder mindre problemer med kloakken i dit private hjem eller større opgaver i boligforeninger eller virksomheder. Vi udfører alle former for kloakarbejde. Bl.a. spuling, TV-inspektion, opgravning, strømpeforing, rørlægning, totalrenovering, reetablering af kloak og rottestop.

Vi tilbyder vores ekspertise til lave priser. Vi bestræber os naturligvis altid på at overholde aftaler og levere til tiden.

Vi er kendt for vores grundige og gode service. Vil du også have vores hjælp? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

TOP