Punktreparationer

En punktreparation er en yderst effektiv måde til at reparere en kloakledning. Har din kloak mindre skader eller utætheder? Vi er et kloakfirma i Odense, som er fokuseret på at hjælpe dig - så hurtigt og effektivt som muligt. Hvis du har brug for at få repareret din kloak i Tommerup, Glamsbjerg, Assens eller resten af Fyn - så leverer HDJ Kloak og Entreprenør altid resultater af høj kvalitet.

Hvornår bruger man punktreparation?

En punktreparation kan med fordel benyttes i nedenstående tilfælde:

  • Forsikringssager
  • Rørbrud
  • Slid
  • Lugtgener
  • Skadedyrs skader (f.eks rotteskader)

Punktreparationer foregår uden at skulle grave kloakken op, da det oftest er mindre skader, der laves. Fremgangsmåden ved en punktreparation er, at man trækker en ballon over det sted, hvor kloakledningen er defekt. På ballonen sidder et stykke væv, der fastgøres på røret, når ballonen pustes op. Når vævet er fastgjort på det defekte området af kloakken og ballonen er fjernet - virker din kloakledning optimalt igen.

En holdbar løsning

Har din kloakledning mindre skader eller er utæt?

Hos HDJ Kloak og Entreprenør hjælper vi dig med en punktreparation i Odense - og på resten af Fyn. Vi har hjulpet en bred vifte af kunder - og skabt en sikker og holdbar løsning for hver enkelt kunde. Vi har speciale i både private og boligforeninger, der har brug for punktreparationer.

Vi lægger stor vægt på at finde de bedste løsninger for vores kunder og arbejder målrettet mod at opfylde dine forventninger.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for en punktreparation eller vil høre mere om dine muligheder.

Du kan ringe til Jesper Nielsen på 40161817 eller Lars Jacobsen 42170221

TOP