Kloak-TV

Hos HDJ Kloak og Entreprenør tilbyder vi en grundig og effektiv TV-inspektion af din kloak. Vi har mange års erfaring med kloak-TV - og har fokus på høj kvalitet.

Ved at benytte kloak-TV kan vi spore defekte kloakker og hjælpe dig med at komme af med nuværende - og tilbagevendende problemer med f.eks. dit afløb.

Du kan trygt overlade reparation og vedligehold af din kloak til os. Vi er et kloakfirma i Odense, som har vores kunder i fokus - og vi er ikke tilfredse, før du er. Vi er kendte for vores grundige og gode service - og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi har kunder i mange forskellige byer - fra Tommerup, Glamsbjerg, Assens og Nr.Lyndelse til Årslev, Aarup og resten af Fyn. Du er altid velkommen til at ringe med akutte problemer såvel som almindeligt vedligehold.

Hvorfor kloak-TV?

Det kan være umuligt at finde ud af, hvor problemerne i din kloakledning er lokaliseret uden kloak-TV. For at undgå at grave hele dit kloaksystem op - kan vi foretage en TV-inspektion af kloakken i stedet for. Dette gør, at vi kan se, hvor problemet er opstået samt hvad den bedste løsning er.

Defekt kloak

Kloak-TV er bl.a. godt i disse tilfælde:

  • Lokalisering af brud på kloaksystem samt tilstopning
  • Skadedyrsproblemer, såsom rotteskader
  • Fugtskader
  • En undersøgelse af skakter, vandboringer mm.
  • Lugtgener

Vi anvender det nyeste inspektionsudstyr, når vi foretager en TV-inspektion af din kloak. Det er vigtigt for os finde den bedste - og mest effektive løsning til dig. Vi sørger for en løsning, som du får gavn af nu - og i mange år frem.

HDJ Kloak og Entreprenør tilbyder kloak-TV, som kan hjælpe dig med at undgå fremtidige kloakproblemer. Dette kommer dig til gode - men også dit forsikringsselskab, miljømyndighederne og skadedyrsbekæmpere.

Ønsker du at få hjælp i form af kloak-TV, så kontakt os allerede idag. Vi er her for at hjælpe dig. Vi tilbyder også kloakservices som kloakspuling, strømpeforing og punktreparationer.

TOP